Marknadsledaren på svetsadE ringAR

Vi är Sveriges marknadsledande leverantör. Vi är kända för vår höga kvalitet och kundspecifika ring och rörämnen sedan starten 1987. Vi fortsätter höja ribban och att sätter standarden i branchen.

Ditt förstahandsval av svetsade ringar

Leverantör av skräddarsydda Ring och RÖRÄMNEN SEDAN 1970

Ringsvets AB är ledaren på den Svenska marknaden, specialiserade på svetsad och kalibrerad ring. Med ett industriellt arv från SKF sedan 1970 och som ett bolag på egna ben sedan 1987 har vi ett omfattande know-how och hängivna att tillverka högkvalitativa produkter.

Vårt arv säkerställer vårt fokus på hög kvalitet och kunnande i bolaget. Ringsvets kvalitetssystem är certifierat enligt  SS-ISO 9001 och miljöledningssystemet är certifierat enligt ISO 14001.

VAD VI GÖR

Upptäck mångsidigheten i våra PLÅT- och stångbaserade produkter

Upptäck vårt breda sortiment av stång- och plåtbaserade produkter som är anpassade för att möta dina specifika behov. Våra högkvalitativa och precisionstillverkade produkter är betrodda av branschledare som SKF och Scania.

STÅNGBASERADE PRODUKTER

våra TUFFA stångbaserade produkter

Våra stångbaserade produkter är konstruerade och tillverkade enligt de högsta standarderna, vilket garanterar hållbarhet och pålitlighet.

Läs mer om stångbaserade produkter
Plåtbaserade produkter

Högkvalitativa PLÅTbaserade produkter

Med våra plåtbaserade produkter kan du förvänta dig exceptionell kvalitet och mångsidighet för dina olika användningsområden.

Läs mer om PLÅTbaserade produkter
Berätta vad du Behöver

SkrÄddarsydda lösningar för dina behov av ringar

Vi på Ringsvets är stolta över vår förmåga att tillverka och leverera  skräddarsydda ring och rörämnen av högsta kvalitet för att uppfylla våra kunders olika önskemål. En ring är inte alltid rund, du kan ge den många olika former. Vi löser det!

Med årtionden av erfarenhet och ett ständigt engagemang i att förbättra så har vi etablerat oss som den störst på det vi gör på den svenska marknaden.  

Hög kompetens och blick för detaljer i vårat team säkerställer att våra produkter inte bara möter behoven utan i de flesta fall överstiger dessa. Våra produkter håller högsta klass när det gäller precision, tillförlitlighet och hållbarhet.

Vi tar LEDNINGEN I ansvaret för vår miljö

Vi på Ringsvets är hängivna i att minimera vårt avtryck i miljön. Vi har infört flera olika förbättringar för att säkerställa att vår verksamhet är så hållbar det bara går. Det rör bland annat om reducering av avfall, minskad energiförbrukning, fossilfri uppvärmning och el samt utbyte till miljövänliga produkter. Vi strävar efter att vara en föregångare i ansvaret för miljön i vår bransch.

VÅRT FÖRETAG I SIFFROR

Med mer än 35 år i att leverera extra prima svetsade ringar vet vi vad vi gör.

På Ringsvets AB är vi dedikerade till att leverera högkvalitativa skräddarsydda ring- och stångbaserede produkter . Med vår omfattande expertis och branschledande erfarenhet har vi framgångsrikt tjänat kunder över hela världen, inklusive välrenommerade företag som SKF och Scania.

+500.000

SVETSADE RINGAR ÅRLIGEN

+2500

Ton färdiga produkter

+98%

LEVERANSER I TID